馃帗 La actualitat en la gesti贸 de persones

La nostra universitat s'encarrega que els estudiants de diferents graus puguin relacionar-se amb experts referents en diferents camps. Per a aix貌, la Universitat organitza tallers, confer猫ncies i xerrades per a acostar als professionals als alumnes i que aquests 煤ltims comencin a tenir un primer contacte amb els seus possibles futurs treballs.

Fecha: dimarts, 10 de mar莽 de 2020 a las 12:30h

L'actualitat en la gesti贸 de persones

La nostra universitat s'encarrega que els estudiants dels diferents graus puguin relacionar-se amb experts referents en el seu camp. Per aix貌, organitza tallers, confer猫ncies i xerrades per acostar els professionals als alumnes i que aquests 煤ltims comencin a tenir un primer contacte amb les seves possibles futures feines.

Per aquest motiu, la setmana passada els estudiants del grau en Publicitat i Relacions P煤bliques van tenir la visita de la professora i directora de RH de l'empresa General 脪ptica, Susana Guti茅rrez.

L鈥檈specialista en gesti贸 de persones va impartir el taller anomenat 鈥L'actualitat amb novetats de les pol铆tiques i estrat猫gia dels recursos humans鈥 en l'assignatura d'Empresa, que imparteix el professor Francisco Oteo.

Guti茅rrez va parlar sobre l'evoluci贸 dels recursos humans en els 煤ltims anys. Va explicar la negociaci贸, les trobades en acords en qu猫 tots els recursos humans se sentissin m茅s c貌modes, la responsabilitat social empresarial o corporativa, entre d'altres.

La pon猫ncia va resultar innovadora i interessant per als alumnes del grau en Publicitat i Relacions P煤bliques que van assistir-hi.
 

L'actualitat en la gesti贸 de persones