馃帗 Una biblioteca on line per a la recta final de curs

Els estudiants estan arribant a la recta final del curs i, encara que l'activitat presencial dins de la Universitat ha quedat suspesa, poden continuar comptant amb el suport documental del Servei de Biblioteca.

Fecha: dimarts, 21 de abril de 2020 a las 12:30h

Una biblioteca 'online' per a la recta final del curs

Els estudiants estan arribant a la recta final del curs i, encara que l'activitat presencial dins de la Universitat ha quedat suspesa, poden continuar comptant amb el suport documental del Servei de Biblioteca. De manera telem脿tica, la Biblioteca continua prestant la majoria dels seus serveis a tots els alumnes i docents que els necessitin.

D'una banda, el Servei de Pr茅stec segueix funcionant, fent que tots els pr茅stecs vigents es renovin fins que es reprengui l'activitat presencial. El Servei de Pr茅stec Interbibliotecari continua funcionant per als articles electr貌nics, encara que hagi quedat susp猫s l'enviament de material impr猫s.

Els alumnes i docents tamb茅 poden accedir des de casa als recursos electr貌nics de la Biblioteca amb el correu electr貌nic i la contrasenya institucionals. A m茅s, algunes editorials i prove茂dors d'informaci贸 ofereixen acc茅s gratu茂t de manera temporal a obres electr貌niques.

Quant al Servei d'Adquisicions, es continuen tramitant les sol路licituds de compres perqu猫 estiguin disponibles quan es restableixi la situaci贸. Els suggeriments es poden enviar al correu electr貌nic seg眉ent: evillatoro@uao.es.

D'altra banda, se segueixen dipositant les publicacions dels investigadors en el 鈥Repositori Institucional CEU (imoreno@uao.es). Tamb茅 es continuen resolent les consultes en relaci贸 amb la qualitat, visibilitat i impacte de les publicacions (ajaenf@uao.es; evillatoro@uao.es).

Qualsevol consulta relacionada es pot enviar al correu electr貌nic del Servei de Biblioteca (biblioteca@uao.es).

Una biblioteca 'online' per a la recta final del curs