Fecha: divendres, 14 de juliol de 2017 a las 15:30h

Referents de l’àmbit del Compliance

S'ha celebrat la segona Jornada Anual de Compliance Barcelona, organitzada per l'Associació de Professionals del Compliment Normatiu (Cumplen) a la seu d'Abertis.

Durant la jornada han participat Marc Molins i Daniel Benítez, director i coordinador, respectivament, del Curs d'Especialització en Compliance que, amb l'aval de Compleixen, la nostra universitat començarà a impartir el curs vinent. Benítez, ha moderat la taula rodona sobre "Compliance i Administració Pública. Contractació i dret administratiu sancionador "i ha participat en el col·loqui sobre" La certificació dels programes de compliment (UNE 19601) i la seva valoració judicial", mentre que Molins ho ha fet en el bloc de" Responsabilitat civil i penal dels òrgans d'Administració i l'òrgan de compliment".

Altres professors del curs d'especialització en Compliance han participat en les sessions d'aquesta jornada: Enrique Rovira, Miquel Fortuny, Carlota Balet, Antonio Sala i José Andrés Rozas.

La Universitat és una de les entitats impulsores d'aquesta trobada entre professionals del dret, que té com a objectiu contribuir al desenvolupament, difusió i professionalització del Compliance.

Compliance