🎓 Inici del Seminari de Dret Concursal

Comença la primera edició del Seminari de Dret Concursal: Qüestions Actuals i Propostes CGPJ. Un programa que ofereix la via d'especialització en la regulació i interpretació jurisprudencial del concurs, que és una de les qüestions jurídiques per excel·lència dins de la vida de les empreses i de l'entorn econòmic.

Fecha:


  • Comienza: divendres, 06 de novembre de 2020 a las 17:00h
  • Finaliza: divendres, 06 de novembre de 2020 a las 21:00h
Lugar:


  • Universitat Abat Oliba CEU
Contacto

Inici del Seminari de Dret Concursal

Comença la primera edició del Seminari de Dret Concursal: Qüestions Actuals i Propostes CGPJ, un programa que ofereix la via d'especialització en la regulació i interpretació jurisprudencial del concurs, que és una de les qüestions jurídiques per excel·lència dins de la vida de les empreses i de l'entorn econòmic.

El seminari té l'avantatge de comptar en el claustre amb magistrats i advocats de trajectòria contrastada en l'àmbit mercantil; és a dir, professionals que aporten coneixement de la praxi i solvència docent.

Pel que fa al concurs, és necessària una formació de primer nivell, ja que la intervenció del jurista en processos concursals requereix un coneixement molt especialitzat de la diversitat de situacions a què dona lloc. També és fonamental disposar d'una visió de conjunt de la interpretació que la doctrina i la jurisprudència han donat als preceptes de la llei.

Això és el que ofereix el nou Seminari de Dret Concursal: Qüestions Actuals i Propostes CGPJ, en què es proporciona la formació especialitzada necessària per exercir com a administrador o administradora concursal o per assessorar particulars i empreses implicats en un concurs, sigui des de la perspectiva jurídica o econòmica.

És un programa que apunta al centre d'una qüestió central en l'activitat de bufets d'advocats i empreses: la praxi dels processos concursals. Per això, el Seminari està pensat especialment per a advocats, economistes i auditors, així com per a titulats mercantils amb experiència en processos i administracions concursals. Així mateix, està pensat per a alumnes de l'Escola de Pràctica Jurídica, graduats i llicenciats en Dret i Empresa, jutges, magistrats i secretaris judicials.

El Seminari està dirigit pel soci-director del Departament Mercantil a Foro Legal Abogados, Juan Antonio Roger, i per l'exmagistrat del Tribunal Suprem i soci de Foro Legal Abogados, Rafael Gimeno-Bayón Cobos.

Inici del Seminari de Dret Concursal