Fecha:


  • Comienza: dijous, 25 de maig de 2017 a las 18:00h
  • Finaliza: dijous, 25 de maig de 2017 a las 19:30h
Lugar:


  • Saló de Graus
Contacto

El criminòleg com a assessor: àmbits d'actuació

La vicepresidenta de la Societat Espanyola de Criminologia (SECRIM) i perit criminològica, Sara Cervelló, imparteix la sessió "El criminòleg com a assessor: àmbits d'actuació". Una oportunitat de conèixer a través d'aquesta especialista la realitat i diversitat de sortides professionals en el camp de la Criminologia.

Concretament, la ponència de Cervelló versarà sobre les oportunitats de desenvolupament professional que el criminòleg pot trobar com a assessor i tècnic en diferents àrees d'especialització.

L'acte s'emmarca dins de les activitats de presentació del Curs d'Especialització en Pràctica Criminològica, del qual la mateixa Sara Cervelló és directora, conjuntament amb el doctor en Psicología i pèrit psicòleg forens, Bernat Tiffon, i la doctora den Dret i directora del grau en Criminologia, Mª Jesús Pesqueira. Aquest programa de quinze crèdits, està dissenyat perquè, d'una banda, els titulats en criminologia tinguin una visió de conjunt dels àmbits de desenvolupament professional al seu abast i, per un altre, per servir de complement diferenciador a professionals de camps afins, com poden ser el Dret o la Psicologia.