馃帗 BugaMAP: presa de decisions al sector de les assegurances

Seguint aquesta l铆nia, els alumnes del grau de Direcci贸 d'Empreses tindran l'ocasi贸 de participar en el repte BugaMAP, que impulsa la Fundaci贸 Mapfre.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 23 de octubre de 2019 a las 16:00h
  • Finaliza: dimecres, 23 de octubre de 2019 a las 20:30h
Lugar:


  • Sal贸 de Graus
Contacto

BugaMAP: presa de decisions al sector de les assegurances

L'aprenentatge pr脿ctic per acompanyar els coneixements te貌rics 茅s b脿sic per aprendre qualsevol professi贸. 脡s per aix貌 que la Universitat mira d'acostar als estudiants la realitat professional. Una de les maneres de fer-ho 茅s a trav茅s de simulacions de situacions reals a les quals es pot enfrontar un professional.

Seguint aquesta l铆nia, els alumnes del grau en Direcci贸 d'Empreses tindran l'ocasi贸 de participar en el repte BugaMAP, que impulsa la Fundaci贸 Mapfre. BugaMAP 茅s un business game en qu猫 els estudiants han de prendre decisions en la gesti贸 d'una asseguradora.

Dins d'aquest repte, els equips trien entre diverses alternatives en funci贸 de la situaci贸 que se'ls proposa. El joc simula les diverses vicissituds a les quals ha d'enfrontar-se un directiu de l'脿rea d'assegurances i previsi贸 social. Al final de la jornada, es tria un equip guanyador, que competir脿 a la fase general de BugaMAP.

Amb l'organitzaci贸 d'aquesta activitat, la Fundaci贸 Mapfre pret茅n difondre el coneixement en mat猫ria d'assegurances, transmetre una visi贸 integrada de les diferents 脿rees que conformen una companyia asseguradora, fomentar el treball en equip i servir de suport pr脿ctic a continguts te貌rics.

 

BugaMAP: presa de decisions al sector de les assegurances