Fecha: dijous, 07 de desembre de 2017 a las 13:45h

Premiats en el Dia de l'Auditor

El Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya va celebrar recentment el Dia de l'Auditor. Una cita anual que serveix de punt de trobada a professionals del sector i per tractar assumptes d'actualitat en el camp de l'auditoria.

En el marc d'aquest esdeveniment, que es va desenvolupar en el recinte modernista de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, es va procedir al lliurament de reconeixements tant als estudiants amb millor expedient com als autors del millor treball final del Màster Universitari en Auditoria de Comptes i Comptabilitat.

El Màster Universitari en Auditoria i Comptabilitat ha esdevingut amb els anys un programa de referència dins del seu àmbit, gràcies, en gran mesura, al fet que s'imparteix en col·laboració amb el Col·legi de Censors Jurats de Comptes. La positiva experiència en la realització conjunta d'aquest màster va impulsar l'engegada de nous programes promoguts conjuntament, com són el Màster en Consultoria Empresarial o el Postgrau en Gestió de Microempreses i Startups.