Fecha: dijous, 13 de juliol de 2017 a las 12:15h

Presents a la Diada de l’Arbitre i l’Auxiliar de Taula

El director del postgrau en Psicologia i Coaching a l’Esport que organitzen la Universitat i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya , Francisco-Solano Romero, va participar a la segona Diada de l’Arbitre i l’Auxiliar de Taula, organitzada pel Comitè d’Àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol.

Es tracta  d’una jornada que reuneix a 300 integrants del col·lectiu del Comitè i l’Escola d’Àrbitres per realitzar activitats i assistir a xerrades relacionades amb l’àmbit dels àrbitres i auxiliars de taula. El professor Romero va intervenir amb Jesús López, Montse Bertran i Miguel Ángel Pérez, en el taller “Els reptes dels àrbitres en formació”.

La jornada va començar amb la benvinguda per part del President del Comitè d’Àrbitres de la Federació Catalana de Basquetbol, José Luís García Vela, i una posterior xerrada amb àrbitres internacionals de diferent esports. Seguidament, es van realitzar els tallers per temes, entre els que es trobava el taller de Romero, a més de “La LEB des de dins”, ”Auxiliars de Taula en grans competicions”.

Finalment, van tancar la jornada amb l’entrenador Aito García Reneses i l’àrbitre Miguel Ángel Pérez Niz en la tertúlia “La veu de l’experiència a les grans competicions”.

Diada de l'Arbitre i l'Auxiliar de Taula