馃帗 La doble cara del聽coronavirus聽a Aula聽News

Aula聽News, el mitj脿 digital universitari realitzat pels alumnes de tercer del grau de Periodisme, ja t茅 en l铆nia la seva quarta edici贸. En aquest n煤mero, s'aborda la pand猫mia de la聽COVID-19聽i les conseq眉猫ncies que est脿 tenint en esdeveniments socials i les persones.聽

Fecha: dilluns, 04 de maig de 2020 a las 13:45h

La doble cara del聽coronavirus聽a 'Aula聽News'

Aula News, el mitj脿 digital universitari a c脿rrec dels alumnes de tercer del grau en Periodisme, ja t茅 en l铆nia la quarta edici贸. En aquest n煤mero, s'aborda la pand猫mia de la Covid-19 i les conseq眉猫ncies que est脿 tenint en esdeveniments socials i les persones. 

En la secci贸 Actualitat, el tema principal s贸n totes les coses bones que el confinament motivat per la pand猫mia ha deixat a la societat. Tamb茅 s'analitzen els danys col路laterals i com el coronavirus va afectar la celebraci贸 de l'1 de Maig, Dia del Treballador. A m茅s, s'entrevista la psic貌loga Fabiana Torrellas sobre els efectes del virus i s'aborda la crisi al Regne Unit.

Economia se centra en la Covid-19 i les conseq眉猫ncies que t茅 en els pilars de l'economia espanyola i, tamb茅, en les previsions econ貌miques del Fons Monetari Internacional. D'altra banda, Esports tracta diverses competicions afectades per la pand猫mia: des dels efectes en el futbol fins a la cancel路laci贸 dels Jocs Ol铆mpics.  

Quant a la secci贸 Entreteniment, un dels temes clau per passar la pand猫mia, els lectors podran trobar un reportatge sobre s猫ries per mirar durant la quarantena i una altra not铆cia sobre el guanyador del World Press Photo de l'any.

En aquesta secci贸 tamb茅 es parla sobre el futur dels toros a causa de la Covid-19 i es publica una entrevista a Mari脿 Mar铆n, el secretari t猫cnic del Gremi de Llibreters. Tech ha proposat temes com l'aplicaci贸 que ha llan莽at el Govern per autoavaluar-se de la Covid-19 o un robot d'assist猫ncia psicol貌gica.  

La secci贸 Medi Ambient ha recordat la import脿ncia que tenen les abelles en l'ecosistema i com el pangol铆 est脿 en perill d'extinci贸. A m茅s, la secci贸 Social presenta dues entrevistes: una a Victoria Molina, una monja que parla de la relaci贸 entre la fe, el pobre i D茅u; i una altra a David Cabrero, director d'una resid猫ncia que va optar per confinar-se amb els avis.

Aquests i altres temes es troben en la nova edici贸 d'Aula News, un mitj脿 que es va crear l'any passat amb els estudiants de Periodisme que ara estan a quart. Els professors Jos茅 Ignacio Castell贸 i Juan Francisco Jim茅nez, titulars de les assignatures implicades, supervisen i s'asseguren que el diari digital fomenti el desenvolupament i aprenentatge en els seus estudis. 

La quarta edici贸 de l'any estar脿 disponible a aulanews.uao.es, a m茅s de tenir pres猫ncia en els diversos perfils de xarxes socials del mitj脿 digital.

La doble cara del聽coronavirus聽a 'Aula聽News'