🎓 Mª Eugènia Gay, reelegida degana de l’ICAB

La candidatura encapçalada per l'alumni de Dret, Maria Eugènia Gay Rosell, ha estat elegida íntegrament en la votació per a configurar la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

Fecha: divendres, 04 de juny de 2021 a las 17:30h

M. Eugènia Gay, reelegida degana de l’ICAB

La candidatura encapçalada per l'alumni de Dret Maria Eugènia Gay Rosell ha estat elegida íntegrament en la votació per configurar la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB). D'aquesta manera, Gay Rosell repeteix com a degana de l'ICAB, càrrec pel qual ja va ser designada en les eleccions celebrades el 2017.

La reelecció de Gay arriba després de les eleccions celebrades el 3 de juny, en què s'ha registrat una participació del 23,07 %, una taxa superior a la que es va donar en les votacions de fa quatre anys (19,83 %).

La revalidació del mandat de Maria Eugènia Gay Rosell suposa un suport a la gestió realitzada i un important vot de confiança en el projecte amb què es presentava a la reelecció. A la votació hi estaven convocats advocats en exercici i no exercents, col·legiats en exercici i col·legiats no exercents.

Així mateix, és destacable que, en haver estat majoritàriament votats tots els membres de la llista, es produeix una renovació absoluta a la Junta de Govern, fet que només havia succeït una vegada en la història de l'ICAB. Aquesta circumstància expressa la consistència de l'aval rebut per la candidatura liderada per la degana.

Gay Rosell manté forts lligams amb la nostra universitat. Aquest vincle, motivat pels anys d'estudi a les nostres aules, s'ha vist reforçat per la seva condició de degana de l'ICAB, institució amb la qual la Universitat imparteix el màster universitari en Advocacia.

M. Eugènia Gay, reelegida degana de l’ICAB