🎓 European Port Experience en Roterdam i Anvers

Recentment, els estudiants del màster universitari en Logística i Comerç Internacional van gaudir d'una estada a Anvers i Rotterdam, en el marc de l'European Port Experience.

Fecha: dijous, 28 de de març de 2024 a las 18:45h

European Port Experience en Roterdam i Anvers

Recentment, els estudiants del màster universitari en Logística i Comerç Internacional van gaudir d'una estada a Anvers i Rotterdam, en el marc de l'European Port Experience. Es tracta d'una activitat d'immersió en un dels contextos de referència de l'intercanvi comercial internacional, com són els entorns portuaris d'aquestes dues ciutats.

El programa, de quatre dies de durada, va incloure conferències magistrals i visites d'estudi a les infraestructures dels ports d'Anvers i Roterdam, que són dos dels punts pels quals més flux de mercaderies circula anualment.

En el desenvolupament de la European Port Experience han estat clau dues figures, que han possibilitat que hagi estat una experiència formativa veritablement diferencial: Roel Gevaers, professor de la Universitat d'Anvers, i Maarten Van Ostaeyen, consultor d'inversions de la Business & Innovation City d'Anvers. Així mateix, tambè ha estat definitiva la contribució del professor de Màrqueting de la nostra universitat, Bram-Kees Trouwborst.
 

European Port Experience en Roterdam i Anvers