🎓 Part del grup d'experts tributaris de Foment

El director de la nostra Càtedra Jean Monnet Sobre Integració Fiscal a la UE, Juan Corona, és una de les figures a què ha recorregut Foment del Treball per constituir el seu grup d'experts tributaris.

Fecha: dilluns, 03 de maig de 2021 a las 14:45h

Part del grup d'experts tributaris de Foment

El director de la nostra Càtedra Jean Monnet sobre Integració Fiscal a la UE, Juan Corona, és una de les figures a què ha recorregut Foment del Treball per constituir el seu grup d'experts tributaris. L'objectiu d'aquests experts serà examinar els passos que es facin en l'anunciada reforma del sistema tributari a escala estatal.

Corona s'integra en un grup format, entre d'altres, pel conseller de Presidència de Foment del Treball, Manuel Silva, o el president de la Comissió d'Economia i Fiscalitat del mateix organisme, Valentí Pich. La formació d'aquest col·lectiu compta amb el suport d'alguns dels més significats despatxos professionals: Baker&McKenzie, Cuatrecasas, Deloitte, EY, Garrigues, Gran Thornton, KPMG, PWC, Roca Junyent i Uria Menéndez.

La formació del grup respon a la voluntat del Ministeri d'Hisenda de crear un comitè d'experts per a la reforma del sistema tributari. L'objectiu és enriquir-los amb aportacions que vetllin perquè la futura reforma s'encamini a potenciar la productivitat de l'economia, en un moment en què es fa especialment necessari estimular-ne el creixement. El nostre rector honorari, Juan Corona, serà una de les veus destacades en aquesta tasca.

 

Part del grup d'experts tributaris de Foment