馃帗 Inclusi贸 i ecologia en l'脿mbit gastron貌mic

El m脿ster en Food & Beverage Sustainable Entrepreneurship es troba en la fase barcelonina del seu programa.

Fecha: dimarts, 26 de novembre de 2019 a las 13:45h

Inclusi贸 i ecologia en l'脿mbit gastron貌mic

El m脿ster en Food & Beverage Sustainable Entrepreneurship es troba en la fase barcelonina del programa. Les altres dues fases tenen lloc a Tor铆 i Londres, ja que 茅s un programa plenament internacional que es fa en col路laboraci贸 amb la London South Bank University i la SAA School of Management de Tor铆.

La setmana passada els estudiants del m脿ster van fer diferents activitats amb la finalitat de con猫ixer el teixit empresarial de la Ciutat Comtal i projectes interessants relacionats amb la gastronomia.

Una de les activitats que van suscitar gran inter猫s va ser la visita d'una de les fundadores de Sabuma, una empresa que fabrica i distribueix gelats ecol貌gics a Barcelona, on van fer un taller de creativitat per generar idees.

A m茅s, van visitar Barcelona Activa per con猫ixer de primera m脿 com posar en marxa un negoci a Barcelona i van rec贸rrer la zona de BCN "Silicon Valley" per observar com el districte de negocis ha evolucionat al llarg dels anys fins a convertir-se en una zona altament innovadora per a la ciutat i el pa铆s.

D'altra banda, fa unes setmanes, els estudiants d'aquest m脿ster tamb茅 van tenir l'oportunitat de participar en La Cuina Justa, una fundaci贸 basada en la inclusi贸 social els treballadors de la qual s贸n persones amb diversitat funcional. El projecte proporciona aliments a escoles i tota mena d'empreses com hotels, aerol铆nies, congressos...
 

Inclusi贸 i ecologia en l'脿mbit gastron貌mic