🎓 Inclusió i ecologia en l'àmbit gastronòmic

El màster en Food & Beverage Sustainable Entrepreneurship es troba en la fase barcelonina del seu programa.

Fecha: dimarts, 26 de de novembre de 2019 a las 14:45h

Inclusió i ecologia en l'àmbit gastronòmic

El màster en Food & Beverage Sustainable Entrepreneurship es troba en la fase barcelonina del programa. Les altres dues fases tenen lloc a Torí i Londres, ja que és un programa plenament internacional que es fa en col·laboració amb la London South Bank University i la SAA School of Management de Torí.

La setmana passada els estudiants del màster van fer diferents activitats amb la finalitat de conèixer el teixit empresarial de la Ciutat Comtal i projectes interessants relacionats amb la gastronomia.

Una de les activitats que van suscitar gran interès va ser la visita d'una de les fundadores de Sabuma, una empresa que fabrica i distribueix gelats ecològics a Barcelona, on van fer un taller de creativitat per generar idees.

A més, van visitar Barcelona Activa per conèixer de primera mà com posar en marxa un negoci a Barcelona i van recórrer la zona de BCN "Silicon Valley" per observar com el districte de negocis ha evolucionat al llarg dels anys fins a convertir-se en una zona altament innovadora per a la ciutat i el país.

D'altra banda, fa unes setmanes, els estudiants d'aquest màster també van tenir l'oportunitat de participar en La Cuina Justa, una fundació basada en la inclusió social els treballadors de la qual són persones amb diversitat funcional. El projecte proporciona aliments a escoles i tota mena d'empreses com hotels, aerolínies, congressos...
 

Inclusió i ecologia en l'àmbit gastronòmic