🎓 El lloc per formar-se com a professor

Parlem d'una formació semipresencial amb un caràcter eminentment professionalitzador. El màster és la formació que la legislació exigeix per a l'exercici de la docència en els àmbits educatius abans ressenyades.

Fecha: dimarts, 10 de agost de 2021 a las 12:45h

El lloc per formar-se com a docent

Les persones la vocació de les quals sigui ser docent en un centre de secundària, batxillerat, formació professional o escola d'idiomes ja tenen el lloc ideal per formar-se. Es tracta de la nostra universitat, que comença a impartir el màster universitari en Formació del Professorat.

Parlem d'una formació semipresencial amb un caràcter eminentment professionalitzador. El màster és la formació que la legislació exigeix per exercir la docència en els àmbits educatius esmentats més amunt.

S'impartiran dos itineraris d'especialització: matemàtiques i llengua i literatura castellana/catalana. Al costat d'aquests continguts específics, els estudiants reben formació sobre pedagogia i didàctica adaptada a aquests cicles educatius, sobre els processos i el context educatiu, i sobre les relacions entre societat, família i educació.

La Universitat aporta al màster el valor afegit de pertànyer al grup educatiu privat més gran del país. A més de tres universitats, sota el distintiu CEU s'agrupa una xarxa de 10 col·legis, entre els quals hi ha l'Abat Oliba Loreto i l'Abat Oliba Cardenal Spínola, situats a la ciutat de Barcelona. D'aquesta manera, el màster encaixa de manera coherent amb tota una estructura educativa i s'enriqueix amb dècades d'experiència docent.

El lloc per formar-se com a docent