Fecha:


  • Comienza: dijous, 10 de maig de 2018 a las 20:00h
  • Finaliza: dijous, 10 de maig de 2018 a las 21:30h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Els GoliADs s'endolceixen inspirats en Charlie i la fàbrica de xocolata

Els alumnes de quart curs del grau de Publicitat i Relacions Públiques de la nostra universitat organitzen la XII edició de GoliADs UAO CEU Awards. Una activitat emmarcada dins de l'assignatura de Direcció d'esdeveniments i protocol dirigida pels professors Albert Maruny i Xavier Casado i que culmina amb una gala en la qual els estudiants premien als millors professionals del món de la Comunicació i la Publicitat.

Com cada any, la temàtica que guiarà aquest esdeveniment és molt important i genera una gran expectació en la comunitat universitària. Doncs bé, els organitzadors dels GoliADs 2018 ja han avançat quina és la temàtica que inspirarà aquesta festa: Charlie i la Fàbrica de Xocolata.

Ara com ara, des de l'organització només han avançat que serà una edició molt dolça basada en la novel·la de Roald Dahl, que ha estat traslladada al cinema en diverses ocasions.

Edicions anteriors

En l'edició anterior dels GoliADs, la Universitat es va convertir en Hogwarts i va transportar als seus assistents al món màgic del Harry Potter. Durant els 12 anys de vida del festival, professionals de l'àmbit comunicatiu i publicitari han estat premiats. Referents com Luis del Olmo, Mercedes Milá o Iñaki Gabilondo han estat premiats pels ADvids.