Fecha:


  • Comienza: dijous, 11 de maig de 2017 a las 21:00h
  • Finaliza: dijous, 11 de maig de 2017 a las 23:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Els GoliADs recorren a la màgia de Harry Potter

A la XI edició dels GoliADs UAO CEU Awards, la nostra universitat es convertirà, aprofitant la seva peculiar l’arquitectura, en Hogwarts, ja que aquest any els premis publicitaris i de comunicació es lliuraran sota la temàtica del món màgic de Harry Potter.

L’organització de la gala correspon als estudiants de quart curs de Publicitat i Relacions Públiques i els premis seran atorgats pels 300 alumnes que conformen el grau i que avaluaran el treball dels professionals. Es tracta d’una oportunitat perquè els alumnes organitzin un esdeveniment a gran escala, que a més forma part de l’assignatura de Direcció d’esdeveniments i protocol.

Els GoliADs 2017 premiaran amb la “Snitch Daurada”, per una banda, a la millor iniciativa online, de televisió, de premsa i ràdio, i per l’altra banda, a la millor trajectòria professional, el millor influencer i, la novetat d’enguany,  un nou reconeixement destinat a un professional el qual treball es distingeix per la seva aportació en matèria d’innovació i creativitat. Pel que fa al món de la publicitat, rebran la “Snitch Daurada” les millors peces en les categories de spot, gràfica, valors humans i branded content.

El Festival, acull cada any a referents del món de la comunicació i la publicitat del país. En edicions anteriors, els premis han reconegut professionals com Risto Mejide, Joan Costa, Mercedes Milá, Julia Otero, Jordi Évole, Luís del Olmo, Pablo Motos, Iñaki Gabilondo, Jordi Hurtado, Pepa Bueno, Gemma Nierga, Joaquín Lorente, Marçal Moliné o Lluís Bassat, entre altres.