Fecha: dimecres, 13 de setembre de 2017 a las 14:45h

Impuls al màster de logística i comerç internacional de la mà d'ICIL

Aquest curs, l'arrencada d'una nova edició del màster universitari en Logística i Comerç Internacional es farà amb un impuls renovat. Això es deu al fet que, conforme al conveni que es va signar el passat 29 de maig, el màster es començarà a impartir conjuntament amb nou soci: la Fundació ICIL Logístics & Supply Chain.

L'aliança amb ICIL permetrà aprofundir en la projecció internacional del màster, ja que inclou contactes internacionals i obre nous camps d'actuació en països com Guatemala, Mèxic o Perú. A més, els alumnes del màster tindran la possibilitat de formar part d'ICIL en qualitat de socis, amb els beneficis i descomptes associats a aquesta condició. Entre aquests avantatges, s'inclou la d'un estret contacte amb l'entramat del sector logístic: visites a empreses, accés a estudis i informes, participació en comitès, etc.

Amb la participació en el màster universitari en Logística i Comerç Internacional ICIL incorpora a la seva oferta un programa oficial i aquest es consolida com una formació de referència en el sector. Aquest programa transmet una visió de la logística com a pilar essencial per a la generació de valor afegit per a les empreses. Una qüestió clau en un context en què la projecció internacional és una qüestió clau per al desenvolupament de les empreses.

Logística i Comerç Internacional