Fecha: divendres, 21 de juliol de 2017 a las 16:00h

Inaugurada la Unitat Terapèutica d'Assistència Psicològica

La Universitat ha inaugurat les instal·lacions de la Unitat Terapèutica d'Assistència Psicològica, la seu de la qual està a l'Hospital Sagrat Cor (Quirón Salut).

Aquesta obertura representa un pas endavant en la projecció dels estudis de l'àrea de Psicologia, especialment del màster universitari en Psicologia General Sanitària que, gràcies a l'engegada la unitat, podrà desenvolupar-se en un entorn completament clínic.

Com el seu nom indica, l'aspecte assistencial és clau en la creació de la unitat, en la qual es prestaran serveis d'atenció psiquiàtrica i psicològica, tant per a adults com infanto-juvenil, així com de psico-neurologia i psico-gerontologia.

La recerca i els nous enfocaments d'intervenció seran altres aspectes que es desenvoluparan en aquest nou centre. Està previst realitzar teràpies en línia a través de Skype i la creació d'una unitat especialitzada en el tractament d'addiccions a les noves tecnologies. A més, els especialistes que hi treballaran supervisaran a joves psicòlegs.

En suma, la Unitat Terapèutica d'Assistència Psicològica representa un clar exemple de transferència de la universitat al món professional, ja que permet a la Universitat projectar el seu potencial a l'àrea de la Psicologia a la faceta assistencial i investigadora, en sinergia constant amb l'aspecte docent.

La Universitat ha inaugurat les instal·lacions de la Unitat Terapèutica d'Assistència Psicològica, la seu de la qual està a l'Hospital Sagrat Cor