馃帗 La innovaci贸 guanya pes com a forma d'emprenedoria

Ser innovador en sectors on hi ha una forma est脿ndard de fer les coses, 茅s el que fa a un diferent en qualsevol 脿mbit.

Fecha: dimarts, 10 de mar莽 de 2020 a las 15:00h

La innovaci贸 guanya pes com a forma d'emprenedoria

Ser innovador en sectors on hi ha una manera est脿ndard de fer les coses 茅s el que fa a un diferent en qualsevol 脿mbit.

Al febrer es va celebrar la VI Jornada d'Emprenedoria Experiencial, organitzada per la C脿tedra d'Empresa Familiar i Creaci贸 d'Empreses i el Club d'Emprenedors de la nostra universitat.

La jornada tamb茅 va estar marcada per les intervencions de la CEO i fundadora de Bee Lion, Alejandra Ses茅; el cofundador d'Influentia, Arthur Margalef; la fundadora i CEO d'AQ Models, Ver贸nica Maya, i el cofundador i CEO de l'autoescola Soy18, Carlos Mil脿. Aquests professionals van parlar sobre la realitat de l'emprenedoria a partir de les seves experi猫ncies.

Els missatges m茅s destacats van ser sobre la innovaci贸 en sectors o processos molt consolidats i la diferenciaci贸 d'un mateix en diferents 脿mbits.

Un exemple d'aquesta innovaci贸 en un sector 茅s el cas de l'autoescola Soy18 en tenir una actitud trencadora quant a aprendre a conduir: va fer que tingu茅s un comportament contra corrent en temps de crisi, quan va haver-hi la vaga dels examinadors.

Un altre exemple dins de la innovaci贸 en un proc茅s consolidat 茅s el de l'alumni Ver贸nica Maya amb la seva companyia AQ Models. La CEO va dir que, en topar-se amb un model de negoci arcaic, van passar de ser l'aparador de moda a ser manager dels models i personal shopper dels clients.

Un tema clau en la jornada va ser la relaci贸 amb els influencers. En concret, la relaci贸 entre la plataforma de m脿rqueting d'influencers Influentia i aquests 煤ltims. Arthur Margalef va parlar sobre establir regles amb els clients i els avantatges de fer estrat猫gies per fidelitzar-los i obtenir finan莽ament propi.

Per organitzar aquesta jornada, es va comptar amb la col路laboraci贸 de The Gator Agency, CEU Empr猫n, Santander Universitats, Doctor Fackoy i el Club d'Emprenedors.
 

La innovaci贸 guanya pes com a forma d'emprenedoria