馃帗 Obertura de la inscripci贸 a uns graus que porten novetats

A partir del divendres, 9 de febrer, estar脿 obert el per铆ode d'inscripci贸 als estudis de grau que imparteix la nostra universitat

Fecha: dimecres, 07 de febrer de 2018 a las 16:45h

Obertura de la inscripci贸 a uns graus que porten novetats

A partir del divendres, 9 de febrer, estar脿 obert el per铆ode d'inscripci贸 als estudis de grau que imparteix la nostra universitat. L'oferta de grau cobreix les 脿rees de Comunicaci贸, Dret i Ci猫ncia Pol铆tica, Educaci贸, Empresa i Economia i Psicologia, i aquest any presenta dues novetats que consoliden una proposta ja de per si mateixa directament connectada amb les tend猫ncies del m贸n professional.

A l'脿rea de Comunicaci贸, la novetat consisteix en un nou grau. Es tracta del grau en Comunicaci贸 Experienncial i Virtual, una titulaci贸 de tres cursos (180 cr猫dits) en qu猫 s'aborda el concepte actual de comunicaci贸. El grau permet accedir a una comprensi贸 i a un coneixement pr脿ctic de l'entorn de la comunicaci贸, que en els 煤ltims anys ha adquirit una nova dimensi贸 a partir de revolucion脿ries possibilitats tecnol貌giques. Aix铆, l'estudiant del grau en Comunicaci贸 Virtual i Experiencial aprendr脿 a crear, dissenyar i produir productes tecnol貌gics de realitat virtual, realitat augmentada, video-mapping o e-commerce.

La creaci贸 del Programa d'Especialitzaci贸 en Gesti贸 de Persones i Organitzacions arriba per completar els itineraris d'especialitzaci贸 a l'脿rea de Psicologia. El programa 茅s un t铆tol propi que es combina amb el grau i proporciona les claus perqu猫 la gesti贸 dels equips coadjuvi a l'猫xit de l'organitzaci贸 i al creixement de les persones que la integren. Amb la incorporaci贸 del programa, la Universitat es converteix en l'煤nica que a Catalunya ofereix especialitzaci贸 en psicologia del treball i les organitzacions combinable amb el grau i entitat de t铆tol propi.

Obertura de la inscripci贸 a uns graus que porten novetats