馃帗 M茅s de vuitanta maneres d'estar en el m贸n

Aquests 81 universitaris aporten la vitalitat d'aquell que gaudeix d'uns mesos inoblidables i una refrescant pinzellada de multiculturalitat a la nostra universitat.

Fecha: dimecres, 30 de gener de 2019 a las 15:30h

M茅s de vuitanta maneres d'estar en el m贸n

Ja han aterrat a Barcelona i han conegut el nostre campus. Comen莽a el semestre per als nous estudiants d'intercanvi que arriben a la Universitat. Aquests 81 universitaris aporten la vitalitat d'aquell que gaudeix d'uns mesos inoblidables i una refrescant pinzellada de multiculturalitat a la nostra universitat. Arriben de 17 pa茂sos diferents del m贸n, la qual cosa necess脿riament far脿 m茅s rica i diversa la nostra vida.

L'equip de la International Office els ha rebut amb els bra莽os oberts i la intenci贸 de facilitar-los aquests primers dies d'aclimataci贸. Amb aquest objectiu s'ha celebrat el Welcome Day. Uns dies abans del comen莽ament de les classes, els estudiants d'intercanvi han participat en una jornada en qu猫l se'ls ha explicat el funcionament de la Univesitat, els serveis que tenen a la seva disposici贸 i les oportunitats que se'ls ofereix pel fet de pert脿nyer a la nostra comunitat universit脿ria.

Aix铆 mateix, el Welcome Day es dissenya per contribuir al fet que treguin el profit m茅s gran dels mesos que passaran a Barcelona. Per aquest motiu el programa de la jornada inclo茂a una sessi贸 amb agents de la Gu脿rdia Urbana i, ja a la tarda, una visita guiada pel centre hist貌ric de la ciutat.

Per貌 segurament el m茅s important del Welcome Day consisteix en l'oportunitat que els estudiants internacionals es coneguin entre si. Una trobada marcada per la complicitat, perqu猫 tots estan passant per la mateixa experi猫ncia vital. Donar l'empenta necess脿ria perqu猫 comencin a coure's aquestes noves amistats 茅s l'objectiu de l'activitat de 'Ice Breaking' que s'ha realitzat a mig mat铆 en el claustre.

 

Welcome Day