馃帗 Juristes al servei de la societat

Els estudiants dels graus en Dret i Criminologia i Seguretat han celebrat el seu acte d'acte de graduaci贸

Fecha: dimarts, 14 de maig de 2019 a las 11:30h

Juristes i crimin貌legs al servei de la societat

Els estudiants dels graus en Dret i Criminologia i Seguretat han celebrat el seu acte d'acte de graduaci贸. La cerim貌nia, que suposa un punt final simb貌lic a una etapa de la vida marcada pel coneixement i l'acumulaci贸 de viv猫ncies, ha servit tamb茅 per reivindicar la contribuci贸 dels juristes a una societat m茅s justa.

La intervenci贸 del padr铆 de la promoci贸, l'advocat de l'Estat Jos茅 Ram贸n Recuero Astray, ha estat impregnada d'aquest esperit. En aquest sentit, ha cridat els joves juristes a ser instruments de 鈥減au i just铆cia鈥. A m茅s, els ha aconsellat 鈥渇ugir del positivisme jur铆dic鈥 i ser fidels a la idea de just铆cia que ha d'inspirar les normes. Finalment, com a 煤ltima recomanaci贸, s'ha dirigit als graduats per a animar-los a mantenir sempre la passi贸 per la lectura.

Els estudiants han pres el protagonisme de la cerim貌nia amb la lectura del comprom铆s del graduat, la imposici贸 de beques i lliurament de diplomes i la lectura dels discursos per part dels delegats i sotsdelegats. En representaci贸 de la promoci贸 de Criminologia han parlat Gabriela Terrades de la Rosa i Jordi Garc铆a R铆os, mentre que per part de Dret ho han fet Arturo L贸pez Manzano i Alba Batlles Fern谩ndez.

Despr茅s de les paraules del rector de la Universitat, Rafael Rodr铆guez-Ponga, el cor ha entonat l'himne 鈥榞audeamus igitur鈥, moment en el qual ha concl貌s l'acte.

 

Juristes i crimin貌legs al servei de la societat