Fecha: divendres, 21 de juliol de 2017 a las 11:30h

Consultors per a una empresa en permanent transformació

El context de constants transformacions i innovació en què s'han de desenvolupar la major part de les empreses exigeix que periòdicament aquestes analitzin globalment la seva estructura, procediments i estratègia. Per aquesta raó, cada vegada serà més necessària la "mirada d'un tercer" que sigui capaç d'examinar de forma objectiva i amb perspectiva els reptes i oportunitats de les organitzacions.

Aquesta figura "externa" es concreta en la figura del consultor, que esdevindrà imprescindible per la necessitat que tenen les empreses d'innovar i implantar estratègies adequades al seu entorn. En definitiva, una bona consultoria és clau perquè les empreses creixin de forma sostenible, incrementin els seus ingressos, garanteixin les tornades i siguin competitives.

Per aquesta raó, la Universitat i el Col·legi de Censor Jurats de Comptes de Catalunya han creat el màster en Consultoria Empresarial, una formació basada en els eixos de la innovació i l'adaptació a un context canviant.

Amb aquest nou màster s'aporta la classe de consultor que avui necessita el món de l'empresa. Un professional amb una visió holística, innovadora i internacional que orienti a l'empresa a la detecció i esmena de les seves manques i la potenciació dels seus principals avantatges competitius, evitant així que aquesta pugui quedar-se enrere.

máster en Consultoria Empresarial