Fecha: dijous, 06 de setembre de 2018 a las 17:30h

Narratives mediàtiques del conflicte israelià-palestí

El paper que juguen els mitjans de comunicació en el conflicte israelià-palestí va ser objecte d'anàlisi en la 10a edició del seminari Media in Conflicts, organitzat per l'Interdisciplinary Center IDC Herzliya i Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy. Es va celebrar entre els dies 26 i 31 d'agost en Tel Aviv (Israel), i va comptar amb la participació de la professora del grau de Periodisme, Adriana Mutu.

Durant els cinc dies de durada del seminari, els participants han analitzat els problemes que envolten les narratives binàries en els mitjans de comunicació sobre el conflicte israelià-palestí. Entre els ponents estaven destacats periodistes, professors universitaris i experts en forces armades, en serveis d'intel·ligència, seguretat i defensa.

El Seminari de Periodisme de Guerra és una formació dirigida a periodistes que treballen com a corresponsals de guerra en els mitjans de comunicació públics i privats. Han assistit al curs un total de 20 periodistes procedents de diferents països com Equador, EE. UU., Alemanya, Àustria, Índia, Itàlia, Geòrgia, Ucraïna, Rússia.

 

Periodisme de guerra