🎓 Operacions mediterrànies: impacte socioeconòmic

La nostra universitat, a través del màster universitari en Logística i Comerç Internacional, s'ha incorporat a Aula Mediterrània, cicle de conferències promogut per l'Institut Europeu del Mediterrani.

Fecha:


  • Comienza: dijous, 14 de gener de 2021 a las 18:30h
  • Finaliza: dijous, 14 de gener de 2021 a las 20:00h
Lugar:


  • Virtual
Contacto

Operacions mediterrànies: impacte socioeconòmic

La nostra universitat, a través del màster universitari en Logística i Comerç Internacional, s'ha incorporat a Aula Mediterrània, un cicle de conferències promogut per l'Institut Europeu del Mediterrani.

En el marc d'aquest fòrum de divulgació sobre les qüestions de fons que marquen l'actualitat de l'espai mediterrani, li correspon al nostre màster presentar la pròxima sessió. Es dedicarà al tema de l'impacte socioeconòmic de les operacions al Mediterrani. L'assumpte el tractarà el sotsdirector general de l'Autoritat Portuària de Barcelona i president de l'IAPH (International Association of Ports and Harbors), Santiago García-Milà.

La reflexió sobre el paper que els correspon als nodes portuaris mediterranis en el context d'actual ordre geopolític té especial actualitat en aquest moment. El desplaçament del centre de gravetat comercial cap a l'espai asiàtic fa créixer la importància estratègica dels ports de la mar Mediterrània.

És el moment, per tant, de subratllar l'oportunitat que ofereix ocupar una posició tan destacada dins de l'entramat d'intercanvis comercials entre Europa i l'Àsia, i també de destacar l'avantatge competitiu que ofereixen ports com el de Barcelona respecte als del nord d'Europa en aquest context.

D'això s'ocuparà García-Milà en la seva ponència. El presentarà el director de l'Àrea de Màster i Postgrau de la nostra universitat, Iván Roa.

La inscripció es realitza a través d'aquest formulari.

 

Operacions mediterrànies: impacte socioeconòmic