Fecha: dilluns, 22 de gener de 2018 a las 17:00h

Aliança Barcelona-Canterbury: perspectiva d'internacionalitat per al periodista

Recentment, la nostra universitat ha incorporat un nou aliat a la seva política d'internacionalització i d'ampliació d'horitzons per als estudiants. En aquest cas, seran els futurs periodistes que avui es formen a la Universitat els que es beneficiïn de les oportunitats que els obre l'acord que s'ha subscrit amb la Canterbury Christ Church University.

Amb la incorporació d'aquest nou soci, s'afegeixen noves possibilitats de gaudir d'una experiència internacional. Aquesta es podrà materialitzar de diverses formes: treballs en equips internacionals (Onlien International Learning), estades temporals (Short Global Experience Study/Field Trip), programes Erasmus i la possibilitat de dobles titulacions.

Canterbury és un lloc especialment atractiu per gaudir d'una estada a l'estranger. La ciutat es troba a una hora de Londres i es caracteritza per la seva atmosfera intercultural i plenament universitària. Actualment, 17.000 joves cursen estudis universitaris en Canterbury.

La Canterbury comparteix amb la nostra universitat l'aposta per la innovació, l'especialització estratègica, els valors i la internacionalització. Els estudiants que passin una temporada en aquesta universitat se sentiran com a casa, ja que també basa la seva metodologia en el seguiment personalitzat i el coneixement aplicat.

En el camp del Periodisme, al que s'orienta l'acord, la Canterbury Christ Church University és un centre que ofereix una gran varietat de possibilitats formatives. La qualitat dels seus programes ve avalada pel fet que el 96% dels graduats en Periodisme obté una ocupació abans dels sis mesos.

L'aliança Barcelona-Canterbury afegeix una valuosa alternativa per enriquir els estudis de grau amb els valors de la internacionalitat i la multiculturalitat. Una gran oportunitat per als estudiants de Periodisme.

Canterbury