馃帗 Periodistes d'investigaci贸 en contacte amb la font

Per aix貌, part fonamental de l'assignatura Periodisme Especialitzat II (Periodisme de Recerca), que imparteix el director del grau, Manel Dom铆nguez, es fa fora dels murs del nostre campus.

Fecha: dimarts, 25 de febrer de 2020 a las 20:45h

Periodistes d'investigaci贸 en contacte amb la font

El periodista es forma a trav茅s de l'assimilaci贸 dels fonaments de la seva professi贸, per貌 es forja en el contacte amb la realitat que est脿 cridat a explicar. Especialment si un es dedica al periodisme amb maj煤scules, al periodisme d'investigaci贸. Un periodista de recerca val en funci贸 del seu coneixement del mitj脿. Ha de saber on s贸n les bones fonts d'informaci贸 i quins tel猫fons ha de tenir marcats en vermell a l'agenda.

Per aix貌, part fonamental de l'assignatura Periodisme Especialitzat II (Periodisme de Recerca), que imparteix el director del grau, Manel Dom铆nguez, es fa fora dels murs del nostre campus. Va ser el cas de la recent visita a la caserna de la Zona VII de Catalunya de la Policia Judicial, al c脿rrec de la Gu脿rdia Civil.

Acompanyats pel responsable de Comunicaci贸 de la Gu脿rdia Civil de Barcelona, Francisco Botana, els estudiants van poder con猫ixer les diferents depend猫ncies de la caserna de Travessera de Gr脿cia i la forma dels diferents grups operatius per a la prevenci贸 i persecuci贸 de tota classe de delictes: terrorisme, tr脿fic d'estupefaents, econ貌mics, delinq眉猫ncia organitzada, etc.

 

Periodistes d'investigaci贸 en contacte amb la font