馃帗 El valor de fer-se psic貌leg sanitari en un context hospitalari

Dins del m脿ster universitari en Psicologia General Sanit脿ria, en el mes de febrer s'impartir脿 l'assignatura d'Intervenci贸 en Trastorns de la Personalitat i Trastorns Mentals i del Comportament en Adults

Fecha: dilluns, 12 de febrer de 2018 a las 21:00h

El valor de fer-se psic貌leg sanitari en un context hospitalari

Dins del m脿ster universitari en Psicologia General Sanit脿ria, en el mes de febrer s'imparteix l'assignatura d'Intervenci贸 en Trastorns de la Personalitat i Trastorns Mentals i del Comportament en Adults. En la presentaci贸 dels continguts d'aquesta part del programa ha participat el director m猫dic de l'Hospital Universitari Sagrat Cor (HUSC), Francesc Fern谩ndez. Al seu costat estava el titular de l'assignatura, el cap del Servei de Psiquiatria de l'hospital, Joan Segu铆.

La major part de les classes d'aquesta mat猫ria seran impartides per especialistes del Sagrat Cor que col路laboren en el m脿ster. Una circumst脿ncia que t茅 un inter猫s addicional, ja que propiciar脿 que els estudiants tinguin com a docents a professionals d'alguns dels serveis pels quals han passat dins del programa de Rotacions Hospital脿ries Extracurriculars.

En el curs de l'assignatura els alumnes aprenen a trav茅s de casos reals, sobre diagn貌stic i intervenci贸 en Psicopatologia d'adults. En gran mesura, tot aix貌 茅s possible gr脿cies al fet que el m脿ster es desenvolupa a la seu de la Unitat Terap猫utica d'Assist猫ncia Psicol貌gica (UTAP) de la Universitat, situada en les consultes externes del HUSC, la qual cosa d贸na bona mostra de la sintonia entre la Universitat i l'hospital. En aquest context, tamb茅 resulta clau la disposici贸 dels usuaris del Servei de Psiquiatria, que s'ofereixen acudir a la UTAP a fi de col路laborar en la formaci贸 dels futurs psic貌legs sanitaris.

M脿ster en Psicologia General Sanit脿ria