Fecha: dilluns, 12 de febrer de 2018 a las 21:00h

El valor de fer-se psicòleg sanitari en un context hospitalari

Dins del màster universitari en Psicologia General Sanitària, en el mes de febrer s'imparteix l'assignatura d'Intervenció en Trastorns de la Personalitat i Trastorns Mentals i del Comportament en Adults. En la presentació dels continguts d'aquesta part del programa ha participat el director mèdic de l'Hospital Universitari Sagrat Cor (HUSC), Francesc Fernández. Al seu costat estava el titular de l'assignatura, el cap del Servei de Psiquiatria de l'hospital, Joan Seguí.

La major part de les classes d'aquesta matèria seran impartides per especialistes del Sagrat Cor que col·laboren en el màster. Una circumstància que té un interès addicional, ja que propiciarà que els estudiants tinguin com a docents a professionals d'alguns dels serveis pels quals han passat dins del programa de Rotacions Hospitalàries Extracurriculars.

En el curs de l'assignatura els alumnes aprenen a través de casos reals, sobre diagnòstic i intervenció en Psicopatologia d'adults. En gran mesura, tot això és possible gràcies al fet que el màster es desenvolupa a la seu de la Unitat Terapèutica d'Assistència Psicològica (UTAP) de la Universitat, situada en les consultes externes del HUSC, la qual cosa dóna bona mostra de la sintonia entre la Universitat i l'hospital. En aquest context, també resulta clau la disposició dels usuaris del Servei de Psiquiatria, que s'ofereixen acudir a la UTAP a fi de col·laborar en la formació dels futurs psicòlegs sanitaris.

Màster en Psicologia General Sanitària