🎓 Noves seccions i més redactors en el nou Aula News

El mitjà digital Aula News batrà en la seva edició 2023 el nombre de redactors. La seva cinquena sortida al món en línia comptarà amb més signatures que mai entre els alumnes nacionals de 3r de Periodisme i els Erasmus.

Fecha: dijous, 09 de de març de 2023 a las 18:45h

Noves seccions i més redactors en el nou Aula News

El mitjà digital Aula News batrà en la seva edició 2023 el nombre de redactors. La seva cinquena sortida al món en línia comptarà amb més signatures que mai entre els alumnes nacionals de 3r de Periodisme i els Erasmus. Com va passar en les edicions prèvies, seran els estudiants de 'Newsroom Dynamics' i 'Periodisme Actiu: Aula News' els qui afronten una experiència que pretén reproduir les rutines pròpies d'una redacció real.

Aquest mitjà de la Universitat s'edita cada 15 dies i enguany inclou noves seccions que en tot moment pivoten al voltant de la informació més actual. Respecte a l'última edició, Aula News compte en aquesta ocasió amb un espai específic per a cinema (Pantalles), xarxes (Tendències) i celebrities (Fashion), que se sumen a apartats ja existents com a Política o Esports.

El primer número aborda, entre altres temes, entrevistes amb motiu de les Eleccions Municipals del 28 de maig, reportatges sobre ludopatia i l'addicció al TikTok i informacions de la popular competició de la Kings League.
Aula News va néixer fa quatre anys. Va sorgir perquè els estudiants de Periodisme pogueren disposar d'un mitjà digital en el qual redactar notícies. Al llarg del semestre, a més de produir continguts, els alumnes posen en pràctica les competències i habilitats que requereix qualsevol redacció periodística.

Adaptada als nous temps, Aula News també compta amb les seves xarxes socials (twitter.com/aula_news i www.instagram.com/aulanewsuao/) com a eines d'informació i interacció.

Noves seccions i més redactors en el nou Aula News