馃帗 Socis en la doc猫ncia i recerca sanit脿ria

Barcelona, 3 de juliol de 2019. La nostra universitat ha signat un acord marc de col路laboraci贸 amb HM Hospitals.

Fecha: dimecres, 03 de juliol de 2019 a las 12:15h

Socis en la doc猫ncia i recerca sanit脿ries

La nostra universitat ha signat un acord marc de col路laboraci贸 amb HM Hospitals. En virtut d'aquest, a partir del curs vinent, els nostres estudiants de Psicologia, tant de grau com de postgrau, rebran formaci贸 a l'Hospital HM Delfos de Barcelona. A m茅s, es posen les bases per traslladar a Barcelona el model de col路laboraci贸 que HM Hospitals ja mant茅 a Madrid amb el grup educatiu CEU, al qual pertany la Universitat.

En principi, el conveni se circumscriu a estudiants de Psicologia, especialment als del m脿ster universitari en Psicologia General Sanit脿ria, per貌 totes dues parts estudien que la col路laboraci贸 estigui oberta a altres 脿rees de l'脿mbit sanitari, aix铆 com a altres disciplines, en un futur. I 茅s que l'objectiu d'aquesta uni贸 茅s desenvolupar conjuntament projectes, programes i activitats de recerca i formaci贸.

L'acte de signatura pel qual es va materialitzar l'acord ha tingut lloc a la nostra seu. Van formalitzar el conveni el president d'HM Hospitals, Dr. Juan Abarca Cid贸n, i el nostre rector, Dr. Rafael Rodr铆guez-Ponga.

El Dr. Abarca Cid贸n s'ha mostrat molt satisfet per aquest nou conveni perqu猫 "ens permet adaptar a Catalunya el model amb qu猫 des de fa anys treballem amb la Universitat CEU San Pablo formant professionals sanitaris. Aquest acord amb la Universitat 茅s molt important per al grup, perqu猫 contribuir脿 a la formaci贸 en grau i postgrau i s'alinea amb els eixos estrat猫gics d'HM Hospitals, un dels quals 茅s la doc猫ncia. Aquesta 茅s la porta per formar professionals excel路lents i, al costat de la recerca i la dotaci贸 d'equipaments d'煤ltima tecnologia, afavorim el model d'excel路l猫ncia d'HM Hospitals que estem implantant en la sanitat privada a Barcelona de forma pionera".

Per la seva banda, el rector ha assegurat que el fet d'establir vincles amb una instituci贸 tan acreditada en el terreny de les ci猫ncies de la salut "representa per a la nostra universitat l'obertura de formes de col路laboraci贸 prometedores". En aquest sentit, considera que, tant en la recerca com en la doc猫ncia, "s'albira la possibilitat d'establir sinergies fruct铆feres, especialment en les mat猫ries relacionades amb la psicologia". A m茅s, segons ha expressat, "el conveni estableix les bases perqu猫 els nostres estudiants puguin gaudir de valuoses experi猫ncies de coneixement aplicat", ja sigui en el camp de la salut mental com en altres disciplines.

 

Socis en la doc猫ncia i recerca sanit脿ries