🎓 Tast literari del patrimoni alimentari català

El patrimoni culinari i gastronòmic és un dels elements que millor representa la idiosincràsia d'una cultura i l'essència dels territoris i les seves gents. La cuina és una forma directa de connectar amb la identitat dels pobles.

Fecha:


  • Comienza: dimarts, 18 de de juny de 2019 a las 19:00h
  • Finaliza: dimarts, 18 de de juny de 2019 a las 20:00h
Lugar:


  • Llibreria Altaïr (Gran Via de les Corts Catalanes, 616)
Contacto

Tast literari del patrimoni alimentari català

El patrimoni culinari i gastronòmic és un dels elements que més bé representen la idiosincràsia d'una cultura i l'essència dels territoris i les seves gents. La cuina és una manera directa de connectar amb la identitat dels pobles.

Respecte a Barcelona i Catalunya, això és el que s'han proposat fer Anna Riera i Rosi Song al llibre A taste of Barcelona. The history of catalan cooking and eating (Rowman & Littlefield Publishers). L'obra proposa un recorregut pels gustos típics de la ciutat de Barcelona i els posa en relació amb el seu context cultural.

El llibre es presentarà en el marc del Congrés de Patrimoni Alimentari, organitzat per ODELA i la Fundació Alícia, que es fa el dia 18 de juny a la llibreria Altaïr, de Barcelona.

Anna Riera és una de les grans divulgadores i investigadores del món de la comunicació gastronòmica. Periodista especialitzada en aquest àmbit, és la directora del postgrau en Màrqueting i Comunicació Gastronòmica i Enològica, que s'imparteix a la nostra universitat.

 

Tast literari del patrimoni alimentari català