馃帗 Teterum i els fonaments de l'empresa social

Aquest dilluns ha comen莽at l'activitat de la nova edici贸 del m脿ster universitario en Gesti贸 i Comunicaci贸 d'Entitats Socials i Solid脿ries.

Fecha: dimecres, 16 de octubre de 2019 a las 12:15h

Teterum i els fonaments de l'empresa social

Aquest dilluns ha comen莽at l'activitat de la nova edici贸 del m脿ster universitari en Gesti贸 i Comunicaci贸 d'Entitats Socials i Solid脿ries. Com a punt de partida, els estudiants han tingut ocasi贸 de con猫ixer de primera m脿 l'experi猫ncia de Teterum, una empresa de distribuci贸 de te en l'ADN del qual hi ha la integraci贸 social i la sostenibilitat.

Ha estat la CEO de Teterum, Patr铆cia P贸lvora, l'encarregada d'explicar l'experi猫ncia d'aquest projecte emprenedor, que compta amb el segell B-Corp, que l'acredita com a empresa respectuosa amb els par脿metres del comer莽 just. A trav茅s del testimoni d'aquesta emprenedora, els estudiants han conegut els pilars d'aquesta companyia: sensibilitat mediambiental en la producci贸 i selecci贸 del producte, i integraci贸 social en l'envasament, ja que se n'encarreguen persones amb discapacitat.

La filosofia de Teterum connecta plenament amb la del m脿ster. Es tracta de posar en relleu que la inclusi贸 social pot integrar-se dins d'un model de negoci rendible i eficient. De fet, la inclusi贸 ha de ser part estrat猫gica del model de l'empresa. Per aix貌 hi ha la necessitat que es tinguin fonaments ferms sobre la gesti贸 i la comunicaci贸 d'aquesta mena d'entitats. El m脿ster universitari en Gesti贸 i Comunicaci贸 d'Entitats Socials i Solid脿ries fa anys que ho possibilita, i aquest any prepara una nova generaci贸 de gestors i emprenedors socials.

 

Teterum i els fonaments de l'empresa social