🎓 Torna el batec informatiu d'Aula News

Aula News ha tornat. El mitjà en línia dels alumnes del grau de Periodisme  compleix el seu tercer any abordant diferents temes d'actualitat seleccionats en les assignatures de 3r de Taller Periodístic i Journalistic Production.

Fecha: divendres, 26 de febrer de 2021 a las 15:15h

Torna el batec informatiu d''Aula News'

Aula News ha tornat. El mitjà en línia dels alumnes del grau en Periodisme compleix el seu tercer any abordant diferents temes d'actualitat seleccionats a les assignatures de tercer de Taller Periodístic i Journalistic Production.

El mitjà està dissenyat per ser una eina informativa per als lectors i de creixement professional per als estudiants. La publicació s'edita cada 15 dies i aquest any disposarà de les seccions següents: actualitat, cultura, esports, tech-sci, generació digital, Barcelona, fashion i gastronomia.

Alguns dels temes que es tracten a la primera edició seran la reacció del sector empresarial a les eleccions del 14-F, l'afectació de la covid-19 per als alumnes d'intercanvi i fins i tot una review sobre el documental Vitals, d'HBO.

Aula News va néixer fa dos anys arran de l'interès acadèmic perquè els estudiants de Periodisme poguessin disposar del seu propi mitjà digital per redactar notícies. En tot el semestre, a més de produir continguts, els alumnes posen en pràctica les competències i habilitats que requereix qualsevol redacció periodística.

Adaptada als nous temps, Aula News també té les seves xarxes socials (twitter.com/aula_news i www.instagram.com/aulanewsuao/) com a eines d'informació i interacció.

Torna el batec informatiu d''Aula News'