馃帗 Unitat de Bibliometria al servei d'investigadors

El grup聽CEU, al qual pertany la nostra universitat, posa al servei dels equips d'investigadors les Unitats de Bibliometria de les Universitats聽CEU.

Fecha: dimecres, 13 de maig de 2020 a las 13:15h

Unitat de Bibliometria al servei d'investigadors

El grup CEU, al qual pertany la nostra universitat, posa al servei dels equips d'investigadors les Unitats de Bibliometria de les Universitats CEU.

Aquestes unitats tenen com a objectiu l'estudi i l'an脿lisi de la producci贸 cient铆fica i l'assessorament al personal investigador per potenciar la visibilitat i l'impacte de les seves recerques. La Unitat ofereix un servei personalitzat sobre aspectes com la signatura d'autor o autora i la filiaci贸 institucional, l'assessorament en la creaci贸 de perfils d'autoria, la cerca d'indicis de qualitat previs a la publicaci贸 i de les seves publicacions en els processos d'avaluaci贸, i les m猫triques d'autor o autora per a la concessi贸 de projectes i premis.  

En aquest 脿mbit, la Unitat de Bibliometria elabora guies de suport a la recerca sobre l'煤s d'eines per localitzar indicadors bibliom猫trics i dona suport en la formaci贸 necess脿ria al personal docent i investigador.

Respecte a la resoluci贸 de consultes institucionals, la Unitat s'encarrega de tractar les dades bibliom猫triques sobre les Universitats CEU a trav茅s de fonts fiables i amb una presentaci贸 clara. Tamb茅 dona suport, at茅n consultes i aporta indicis de qualitat en les publicacions i dades bibliom猫triques requerides per la instituci贸.

Unitat de Bibliometria al servei d'investigadors