🎓 Convocat el Premi Vila-Saborit de Psicologia Sanitària

La Fundació Vila-Saborit, en col·laboració amb el nostre màster de Psicologia General Sanitària, convoca una nova edició del Premi Vila-Saborit de Psicologia General Sanitària.

Fecha: divendres, 16 de juliol de 2021 a las 14:30h

Convocat el Premi Vila-Saborit, de psicologia sanitària

La Fundació Vila-Saborit, en col·laboració amb el nostre màster en Psicologia General Sanitària, convoca una nova edició del Premi Vila-Saborit, de psicologia general sanitària. Amb el propòsit d'estimular l'excel·lència de la recerca en aquest àmbit de la salut mental, el guardó reconeix els millors TFM presentats en els màsters de Psicologia General Sanitària que s'imparteixen en les universitats de Catalunya.

El Vila-Saborit, que és, a més, un mitjà de divulgar contribucions significatives per al desenvolupament de la psicologia general sanitària, atorga un primer premi (dotat amb 1.000 euros), i un primer i segons accèssits (de 500 i 250 euros respectivament).

Hi poden optar els autors de TFM defensats en alguna de les universitats catalanes que hagin fet un màster en Psicologia General Sanitària reconegut oficialment (com és el cas del que s'imparteix a la nostra universitat). A més, han d'haver obtingut una qualificació no inferior a 8,5.

El període de presentació de candidatures serà entre el 19 i el 29 de juliol. La candidatura ha de fer-se d'acord amb el que s'estableix a les bases i ha d'estar acompanyada d'aquest formulari. Els treballs els valorarà un jurat compost per un membre del Patronat de la Fundació Vila-Saborit i tres membres independents de reconeguda trajectòria docent i investigadora. El lliurament dels premis es farà la primera setmana d'octubre.

Convocat el Premi Vila-Saborit, de psicologia sanitària