🎓 Calendari d'inici del curs 2020-21

Encara que des de mitjans de juny la Universitat ha anat recuperant gradualment la seva activitat, la definitiva injecció d'energia a la vida del Campus ve amb l'arribada, al setembre dels estudiants.

Fecha: dijous, 23 de juliol de 2020 a las 13:00h

Calendari d'inici del curs 2020-2021

Encara que des de mitjans de juny la Universitat ha anat recuperant gradualment l'activitat, la injecció definitiva d'energia a la vida del campus ve amb l'arribada, al setembre, dels estudiants. L'arrencada del curs 2020-2021 es farà d'acord amb el calendari següent.

  • 3 de setembre: inici dels cursos zero en les àrees d'Empresa i Màrqueting, Psicologia i Educació
  • 4 de setembre: Welcome Session per als estudiants d'intercanvi
  • 4 i 5 de setembre: aquests dies comencen el curs els estudiants de segon, tercer i quart curs del grau semipresencial de Criminologia i Seguretat (consulteu el calendari de l'àrea d'arxius per concretar el dia corresponent)
  • 7 de setembre: inici del curs zero en l'àrea de Comunicació
  • 9 i 10 de setembre: jornada de benvinguda per als alumnes de primer curs de grau
  • 16 de setembre: inici general de curs en els estudis de grau

No es tracta d'un curs com qualsevol altre, i això es farà patent des del moment mateix de posar el peu al campus de Bellesguard. La Universitat ha disposat un conjunt de mesures i aprovat una sèrie de protocols per garantir la seguretat sanitària dins del recinte. Així, tant l'arribada com l'activitat que es desenvolupi a la Universitat hauran de fer-se seguint una sèrie de pautes. La nostra universitat està certificada per l'auditora AUDELCO com a Espai Protegit de Covid-19.

Calendari d'inici del curs 2020-2021