馃帗 Calendari d'inici del curs 2020-21

Encara que des de mitjans de juny la Universitat ha anat recuperant gradualment la seva activitat, la definitiva injecci贸 d'energia a la vida del Campus ve amb l'arribada, al setembre dels estudiants.

Fecha: dijous, 23 de juliol de 2020 a las 14:00h

Calendari d'inici del curs 2020-2021

Encara que des de mitjans de juny la Universitat ha anat recuperant gradualment l'activitat, la injecci贸 d'energia definitiva a la vida del campus ve amb l'arribada, al setembre, dels estudiants. L'arrencada del curs 2020-2021 es far脿 d'acord amb el calendari seg眉ent.

  • 3 de setembre: inici dels cursos zero en les 脿rees d'Empresa i M脿rqueting, Psicologia i Educaci贸
  • 4 de setembre: Welcome Session per als estudiants d'intercanvi
  • 4 i 5 de setembre: aquests dies comencen el curs els estudiants de segon, tercer i quart curs del grau semipresencial de Criminologia i Seguretat (consulteu el calendari de l'脿rea d'arxius per concretar el dia corresponent)
  • 7 de setembre: inici del curs zero en l'脿rea de Comunicaci贸
  • 9 i 10 de setembre: jornada de benvinguda per als alumnes de primer curs de grau
  • 14 de setembre: inici general de curs en els estudis de grau

No es tracta d'un curs com qualsevol altre, i aix貌 es far脿 patent des del moment mateix de posar peu al campus de Bellesguard. La Universitat ha disposat un conjunt de mesures i aprovat una s猫rie de protocols per garantir la seguretat sanit脿ria dins del recinte. Aix铆, tant l'arribada com l'activitat que es desenvolupi a la Universitat hauran de fer-se seguint una s猫rie de pautes. La nostra universitat est脿 certificada per l'auditora AUDELCO com a Espai Protegit de Covid-19.

Calendari d'inici del curs 2020-2021