🎓 Els GoliADs més socials, en una gala de pel·lícula

Els estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la nostra universitat han entregat els premis de la XVI edició dels GoliADs UAO CEU Awards.

Fecha: dilluns, 16 de maig de 2022 a las 11:30h

Els GoliADs més socials, en una gala de pel·lícula

Els estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la nostra universitat han entregat els premis de la XVI edició dels GoliADs UAO CEU Awards. Dues referències s'han pogut seguir al llarg de la gala: l'elecció temàtica de la música de cinema com a fil conductor de la nit i una innegable sensibilitat social a l'hora de valorar les peces a concurs. Moltes de les peces premiades coincideixen en un enfocament en el qual la creativitat es posa al servei de bones causes.

Entre els diferents guardonats destaca Sapristi Décom pel seu doble reconeixement en les categories de Millor Campanya Gràfica amb la "Valla pet friendly" per al Centre Comercial Portal de la Marina de Dénia i Millor Tascó de Radi amb "No som persones" per a Cafès Pepetto.

Així mateix, el GoliAD a la Millor Campanya de Valors Humans va ser per a La Bona amb "Reposterapia", una plataforma col·laborativa en la qual s'ofereixen receptes de rebosteria i de vida, creades per persones majors en situació de soledat. CheeseBurguer Production va obtenir el premi a la Millor Campanya Digital amb "Delícies", on el producte d'Heura es dona a provar als menuts, considerats els majors experts en delícies.

Sra. Rushmore amb "A aquells que mai deixen d'esforçar-se" es va alçar amb el GoliAD al Millor Espot de TV, on mostra la unió d'un adolescent amb el seu padrastre gràcies a l'Atlètic de Madrid. Finalment, Idees Agitades ha sigut premiada amb el GoliAD a Millor Campanya de Branding Sonor per "Una cosa bona cada dia", després de compondre una de les cançons més atractives per a convèncer a la gent que cada dia es poden menjar llagostins Pescanova.

Es redueixen les distàncies mentre creixen les diferències

En relació amb les categories d'elecció directa, es va atorgar el premi a la Millor Trajectòria Professional a la periodista Rosa María Calaf per la seva llarga carrera en els mitjans. Acompanyada del periodista Carles Mesa, la premiada ha fet un al·legat a favor del periodisme honest i valent i ha fet referència a les dificultats que troba actualment la bona informació per a obrir-se pas. En aquest sentit, ha advertit de l'ús desinformatiu que es fa de les xarxes socials: "es redueixen les distàncies mentre creixen les diferències". El bon periodisme, per contra, ha de ser un antídot contra la "polarització", ha afegit.

Alberto Iglesias va obtenir el GoliAD d'Innovació i Creativitat després de la seva nominació de Millor Banda Sonora en els Òscar el febrer passat, i Stay Homas ha arrasat en les xarxes socials durant la votació popular i es corona com a Millor Influencer Musical. A més, Jordi Wild es va endur el guardó a Millor *Podcast per "The Wild Project" i Lluís Solé va triomfar en la categoria de Suport a la Docència Andreu Barrabino, premi instaurat fa dos anys en memòria del qual va ser director d'estudis de Publicitat i Relacions Públiques  i uns dels impulsors dels GoliADs.

Els GoliADs UAO CEU Awards

Els GoliADs UAO CEU Awards són el primer Festival de Comunicació i Publicitat
organitzat pels estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat. Cada edició, més de 300 estudiants del grau de Publicitat i Relacions Públiques actuen com a jurat per a l'elecció de les categories guanyadores. El nom dels premis està inspirat en la història bíblica de David i Goliat, en què els ADvids, estudiants, premien el treball de professionals de la comunicació, els GoliADs.

Els GoliADs més socials, en una gala de pel·lícula