Fecha: divendres, 02 de febrer de 2018 a las 14:00h

Especialització en psicologia del treball i les organitzacions com a títol propi

A partir del curs vinent, els estudiants de Psicologia interessats a especialitzar-se en l'àmbit del treball i les organitzacions podran fer-ho a través d'un nou títol propi que es combina amb el desenvolupament del grau. Es tracta del Programa d'Especialització en Gestió de Persones i Organitzacions.

La incorporació d'aquest programa suposa una fórmula única a la universitat catalana, ja que només a la nostra universitat es podrà adquirir durant el grau una especialització en gestió de persones i organitzacions amb entitat de títol propi.

El disseny d'aquesta nova titulació s'ha realitzat amb l'objectiu de transmetre les habilitats clau de la gestió d'equips, entesa aquesta com un factor decisiu per al desenvolupament personal i professional del treballador i l'èxit de l'empresa o organització en el seu conjunt. A més, l'itinerari, de 36 crèdits, permet adquirir un coneixement de l'estructura i lògica pròpies de l'empresa.

D'acord amb aquests objectius, l'alumne del Programa d'Especialització en Gestió de Persones i Organitzacions cursarà assignatures com Psicologia econòmica, Management, Tècniques de negociació, Emprendimiento, Coaching empresarial, Recerca de Mercats, Psicologia del Consumidor i Comunicació, Creativitat i Psicologia.

Aquest títol propi suposa, a més, que l'àrea de Psicologia estigui en condicions d'oferir especialització de tots els àmbits professionals en els quals pot desenvolupar-se el psicòleg: sanitària (amb la menció i el Màster Universitari en Psicologia General Sanitària), educativa (amb la respectiva menció associada al grau), esportiva (Postgrau en Psicologia i Coaching en l'Esport) forense (mitjançant el doble grau en Psicologia + Criminologia i Seguretat) i, ara, gràcies a aquest nou programa, en la del treball/organitzacions.

Programa d'Especialització en Gestió de Persones i Organitzacions