馃帗 Els drons en la narrativa audiovisual

El responsable de drons de TV3 i reporter d'Esports d'aquest mateix canal, Luis Riola, ofereix un taller sobre la utilitzaci贸 de drons en el m贸n audiovisual.

Fecha:


  • Comienza: dimecres, 16 de octubre de 2019 a las 09:00h
  • Finaliza: dimecres, 16 de octubre de 2019 a las 20:00h
Lugar:


  • Aula Magna
Contacto

Els drons en la narrativa audiovisual

El responsable de drons de TV3 i reporter d'Esports d'aquest mateix canal, Luis Riola, ofereix un taller sobre la utilitzaci贸 de drons en el m贸n audiovisual. El taller, organitzat sota el t铆tol "Els drons en el m贸n audiovisual", es far脿 en sessions de mat铆 i tarda.

Riola oferir脿 criteris t猫cnics i compartir脿 recursos pr脿ctics sobre l'煤s de drons per generar narratives audiovisuals. Ser脿, per tant, un acostament molt complet a la tecnologia dels drons des d'una perspectiva comunicativa, ja que els conceptes aniran acompanyats d'una classe pr脿ctica de vol.

La sessi贸 matinal anir脿 dirigida als estudiants de Periodisme i Publicitat i Relacions P煤bliques, mentre que en la de la tarda participaran els grups dels m脿sters universitaris en Comunicaci贸 Digital i Noves Tecnologies i Postproducci贸 Audiovisual. Ser脿 una ocasi贸 magn铆fica per con猫ixer i comprendre els recursos que proporcionen els drons per a la creaci贸 de relats audiovisuals. La sessi贸 est脿 organitzada pel Departament de Comunicaci贸.

 

Els drons en la narrativa audiovisual