🎓 programa liderazgo

 
 

20 000 líders, 20 països, 46 anys.
Amb el programa Leadership Essentials del Center for Creative Leadership (CCL), el CEU ofereix als seus estudiants de postgrau una formació diferencial que ha demostrat ja el seu èxit a 20 països, durant 46 anys i formant a més de 20 000 líders en tots els sectors professionals i socials. A Espanya només pot cursar-se aquest programa al CEU, potser perquè només aquells qui creuen en el potencial del lideratge tendeixen a aliar-se.

 

Objectiu

  • Leadership Essentials treballa sobre les diferents capacitats dels estudiants, descobreix el seu potencial de lideratge i els dota amb les eines necessàries per aplicar-les a la vida i a la feina segons prefereixin. L'objectiu és saber anar per endavant.

Mitjà

  • Els participants en el programa desenvolupen una visió àmplia del seu propi estil de lideratge a través d'exercicis pràctics, autoavaluacions i mètodes d'aprenentatge col·laboratiu. Una forma dinàmica i innovadora d'aprendre a adaptar-se al context i a treure el millor de cada situació, una forma única de saber com gestionar les oportunitats i com liderar equips.

Format

  • El programa es desenvolupa al llarg del curs acadèmic de forma integrada a alguns postgraus CEU. Està estructurat en 3 mòduls de 2 dies complets cada un
 

Fer el pas per estar entre els millors

Estar amb la formació del Center for Creative Leadership (CCL), reconeguda entre les cinc millors del món pel Financial Times. Estar al CEU, que és el primer grup educatiu privat d'Espanya. Ser on vulguis ser depèn de tu. No et direm que serà fàcil, però sí que serà apassionant, com tot gran viatge. I recorda que tot viatge comença amb un primer pas.

 

 

 

NOMÉS T'INTERESSA SI T'INTERESSA

  • Desenvolupar la teva capacitat d'autoanàlisi per dirigir tot el teu potencial.
  • Desenvolupar les teves habilitats interpersonals per multiplicar la teva capacitat d'influir a la resta.
  • Desenvolupar la teva capacitat per veure amb claredat els objectius de cada projecte, les oportunitats de cada context i les estratègies guanyadores en cada moment.

Si t'interessa desenvolupar aquestes capacitats, potser t'interessi Leadership Essentials

POSTGRAUS UAO CEU QUE INCLOUEN EL PROGRAMA LEADERSHIP ESSENCIALS DEL CCL

QUAN LIDERAR ÉS VEURE

Liderar és analitzar, veure el camí i convèncer a la resta. Per això, amb el programa Leadership Essentials integrat en els nostres postgraus milloraràs (i molt) el teu talent per:

  • Prendre decisions en contextos d'incertesa.
  • Comunicar de manera clara i persuasiva les teves idees, plans i projectes.
  • Veure allò que els altres no veuen, o dit d'una altra manera, crear solucions diferents i eficaces.

ATENCIÓ: CAL PASSAR A L'ACCIÓ

Per generar el canvi, és necessari comprendre les necessitats i els problemes en profunditat, és necessari pensar de forma creativa per trobar noves solucions. Els líders sempre generen canvi.

Per generar el canvi, és necessari comprendre les necessitats i els problemes en profunditat, és necessari pensar de forma creativa per trobar noves solucions. Els líders sempre generen canvi.

I tu, què vols canviar?

SESSIONS IMPARTIDES

4 i 5 novembre de 2016

 
 

AGENDA

MÒDUL I
Novembre
MÒDUL II
Març
MÒDUL III
Juny
4 i 510 i 1116 i 17
18 i 1924 i 2523 i 25