Fecha: dimecres, 05 de juliol de 2017 a las 13:15h

Nous formadors del programa Leaderships Essentials

Els professors de la Universitat Iván Roa i Jorge Martínez Lucena s’han format recentment per ser docents capacitats per traslladar a l’aula els conceptes i metodologies necessaris per formar en lideratge, d’acord amb la metodologia del Center for Creative Leadership (CCL).

Aquesta fase de formació del projecte de CCL els faculta per impartir els mòduls del programa “Leadership Essentials”. Aquest programa treballa sobre diferents capacitats dels estudiants, descobreix el seu potencial de lideratge i els dota amb les eines necessàries per aplicar-les a la vida i el treball. Els participants desenvolupen una visió amplia del seu propi estil de lideratge a través d’exercicis pràctics, autoavaluacions i mètodes d’aprenentatge col·laboratiu.

La Universitat imparteix mòduls específics de formació en lideratge impartits conforme a la metodologia CCL en diferents àrees d’estudi. Concretament, en el màster universitari en Logística i Comerç Internacional, el màster universitari de Dret i Negoci Marítim, el màster universitari en Postproducció Audiovisual, el màster universitari en Comunicació Digital y Noves Tecnologies, el màster universitari en Gestió i Comunicació d'Entitats Socials i Solidàries i en el Global MBA Inter CEU.

CCL és una de les institucions més grans de formació executiva en lideratge a escala mundial. La seva missió és avançar en el coneixement, la pràctica i el desenvolupament del lideratge en benefici de la societat internacional.

El curs passat, el grup educatiu CEU va firmar amb el CCL un conveni  de col·laboració, segons el qual les tres universitats CEU esdevenien les primeres i úniques institucions educatives a Espanya certificades per impartir formació en lideratge amb la metodologia CCL.

Nous formadors CCL