Fecha: divendres, 14 de juliol de 2017 a las 14:00h

Postgrau davant la necessitat de formació contínua

La Universitat ha celebrat la graduació de la nova promoció dels màsters i postgraus, excepte els de l'àrea de Dret i Ciències Jurídiques, la cerimònia de les quals es va produir a la fi del mes de juny.

Durant l'acte, la secretària general del Consell Interuniversitari de Catalunya i padrina de la graduació, Mercè Jou i Torras, ha qualificat la universitat catalana de "referent europeu". No obstant això, ha puntualitzat que encara queden aspectes per millorar. En aquest sentit, s'ha referit al servei que pot prestar el Pacte Nacional per la Universitat com a fòrum per reflexionar sobre el sistema universitari.

Tant la padrina com el rector honorari de la Universitat, Juan Corona, han prestat especial atenció a la necessitat d'una formació continuada, "hem d'oblidar el concepte de formació limitada a un període concret de la vida", ha subratllat Corona. Mentre que Jou ha relacionat aquesta necessitat als ràpids canvis que es produeixen en la societat i la tecnologia.

Després de la imposició de beques i el lliurament dels diplomes, la veu dels alumnes s'ha fet sentir a través del titulat en el màster universitari en Logística i Comerç Internacional, Santiago Gómez García.

Concretament, es graduaven les noves promocions del màster universitari en Postproducció Audiovisual, màster universitari en Logística i Comerç Internacional, màster universitari en Gestió i Comunicació d'Entitats Socials i Solidàries, màster universitari en Estudis Humanístics i Socials, màster universitari en Psicologia General Sanitària, màster universitari en Comunicació Digital i Noves Tecnologies, màster universitaris en Auditoria de Comptes i Comptabilitat i el postgrau en Psicologia i Coaching en l'Esport.

Masteres i postgraus